30 tammikuuta, 2020

Mitä pelejä odotan vuodelta 2020?

Hei kaikille! Se olen minä jälleen täällä kirjoittelemassa. Tällä kertaa ajattelin kirjoitella hiukan vuonna 2020 julkaistavista peleistä ja eteenkin niistä peleistä mitä minä kovasti odotan. Toki näin etukäteen voin jo sanoa että, tätä postausta varten tulen käyttämään hyödyksi englannin kielistä Wikipediaa ja muita tietolähteitä. Toki ymmärrän, että suurimman osan julkaisupäivä ei ole tiedossa ja Wikipediaan kun ei ole aivan 100% luottamista, mutta aloitetaan.

Ensimmäisenä mainittakoon, että urheilupelien ystävänä odotan tietenkin uusimpia Nhl ja Fifa pelejä, mutta niihin kuitenkaan ei tarvitse paneutua sen enempää.  Overpass niminen ajopeli on yksi, jota odotan innolla sillä ralli ja maastoajopeleistä pidän kovastikin. Overpass yhdistelee maastoajoa sekä ongelmanratkaisua, pelissä pyritään läpäisemään hankalia ratoja tai pätkiä joiden varrella on monenlaisia esteitä, jotka tulisi ylittää autoa rikkomatta. Kyseinen peli on ilmoitettu julkaistavan 27. helmikuuta 2020.  Seuraava peli,  jota odotan on Watch Dogs: Legion. Kyseessä on Watch Dogs pelisarjan kolmas peli, joka sijoittuu dystooppisen lähitulevaisuuden lontooseen. Pelin julkaisupäiväksi on ilmoitettu 6. maaliskuuta 2020. Kolmas käsittelyssä oleva peli, jota odotan tältä vuodelta on Surgeon Simulator 2.  Hauska leikkaus ja sairaalasimulaattori saa jatkoa Surgeon Simulator 2 pelin muodossa. Odotettavissa on jälleen hauskaa ja hulvatonta viihdettä kyseisen jatko-osan parissa. Ensimmäinen osa tästä hulvattoman hauskasta pelistä julkaistiin vuonna 2013, joten toisen osan julkaisu tulee juuri hyvään aikaan. Jäänkin innolla odottamaan kyseisen pelin julkaisua. Julkaisupäivästä ei ole muuta tietoa kuin, että se julkaistaan vuonna 2020. Neljäs käsittelyssä oleva peli, hyökkääkin suoraan selvitymiskauhupelien kuumoittavaan ja arvaamattomaan maailmaan. Kyseessä on siis peli nimeltä Last of us part 2, joka jatkaa ensimmäisen Last of us pelin tarinaa. Peli on ilmoitettu julkaistavan 29. toukokuuta 2020. Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisenä listalle eteen mäjähtää Diablo 4. Uudessa Diablo 4 pelissä on tarjolla uudelaisia pelihahmoja ja pelissä voi myös kustomoimaan pelihamoa paremmin kuin Diablo 3:ssa.  Pelistä ei ole tiedossa mitään julkaisupäivää kuten ei myöskään tiedä, että tulee peli edes vuoden 2020 aikana valmiiksi. Mutta jään kuitenkin innolla odottelemaan kyseisen pelin julkaisua.

Siinä oli ainakin osa niistä peleistä, joita odotan innolla. Listaahan voisi jatkaa toki lisääkin, mutta ei viitsi tehdä tästä postauksesta aivan liian pitkää kuitenkaan. Mikäli teillä on jotain pelejä mitä odotatte tältä vuodelta kovasti, niin kommentoikaan niitä tuonne kommenttiosioon. Mutta minä kiitän tästä postauksesta ja kiitos, jos olet lukenut tämän aivan tänne loppun asti ei muuta kuin kiitos ja nähdään taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti