09 tammikuuta, 2021

Paljon onnea vaan

 Moi kaikille ja hyvää uutta vuotta 2021. Tällä kertaa ajattelin kirjottaa siitä, minkälainen vuosi 2020 oli niin blogin kuin pelienkin kannalta.Täytyy kyllä omalta kohdaltani sanoa,että vaikka henkilökohtaisesti vuosi 2020 on ollut aika paska niin silti te rakkaat lukijat ja tämä blogi, on ollut yksi niistä asioista joka on auttanut minua jaksaamaan läpi koko vuoden. Mutta eiköhän mennä jälleen kerran suoraan asiaan.


                                                      Vuosi 2020 blogin näkökulmasta.

Vuosi 2020 oli blogin kannalta nähtynä täynnä erilaisia tunteita ja muitakin kommervenkkejä. Alku vuodesta minulle tuli tunne, että tarvitsen jotain sellaista tekemistä mikä olisi luonteeltaan kehittävää, monipuolista ja ennen kaikkea sellasita, johon voisin paneutua täydellä teholla ja juuri silloin kun minä niin haluan. Rupesin mietiskelemään erilaisia vaihtoehtoja päässäni, kunnes päähän pamahti ajatus " ehkä voisin kokeilla bloggaamista ja aloittaa kirjoittamaan blogia" Niin siis päätin, että ryhdyn pitämään blogia, mutta vielä oli päätettavä eräs tärkeä seikka nimittäin aihe. Aihetta pohdiskellessani mietin mikä olisi aihe, josta minulla riittäisi asiaa vaikka muille jakaa. Sitten tajusin, että videopelithän on erittäin läheinen aihe ja päätin kirjoittaa siitä. Toinen aihe, jota mietin on myös minulle erittäin läheinen nimittäin musiikki, olenhan harrastanut musiikki kohta jo 14 vuotta. Muistan kuinka kirjoittelin innoissani ja hymyillen ensimmäistä postaustani vanhempieni keittiön pöydällä alkuillasta 9.tammikuuta vuonna 2020. Julkaistuani ensimmäisen postaukseni olin onnellinen " jes siitä se lähtee" oikeastaan samalla innokkuudella kirjoittelin postaksiani koko keväät ajan, mutta sitten koittaa kesäkuu ja tulee ensimmäisen kerran ongelmia, nimittäin omat 30-vuotis synttärit lähestyi kovaa vauhtia ja blogia olisi kirjoittettava, mutta en keksinyt mitään mistä kirjoittaa, kunnes sain ajatuksen kirjoittaa toisen osan tuolle retro special postaukselle. Hauska tarina tuon postauksen takaa on se, että kirjoitin tuota yhtä postausta melkein koko sen 19 päivää eli 1-18 kesäkuuta, sain kun sainkin raavittua tuon postauksen kasaan juuri ja juuri, meinasi siinä usko omaan tekemiseen horjua moneen otteeseen. Sen jälkeen päätin aluksi pitää vain heinäkuun taukoa blogista, koska olinhan tuolloin sen viikon poissa suomesta. Mutta kun heinäkuu lähestyi loppuaan päätin kuitenkin pitää vielä elokuunkin lomaa ja se jos joku tulikin tarpeeseen, nimittäin sain tuon reilun kahden kuukauden aika ladata akkuja aivan rauhassa. Syyskuussa palasin takaisin blogini pariin jälleen uutta intoa puhkuen ja täynnä virtaa sekä uusia postaus aiheta. Sillä samalla innolla sain kirjoitettua koko sen loppu vuoden. Silloin syksyn 2020 aikana tajusin, että miten tärkeä ja rakas asia tästä blogista olikaan minulle muodostunut, mutta silti olen sitä mieltä että on kuitenkin hyvä ottaa pieni lepohetki niin silloin jaksaa taas touhuta sen rakkaan harrastuksen parissa.

                                                                      

                                                        Vuosi 2020 pelien kannalta

Pelivuosi 2020 on ollut täynnä uusia konsolijulkaisuita ja pelejä. Ehkä vuoden 2020 isoin julkaisu tuli sekä Sonylta että Microsoftilta. Nimittäin playstation 5 konsoli julkaistiin 19.marraskuuta ja xbox series X julkaistiin 10.marraskuuta 2020. Tärkeimmistä peli julkaisuista vastasivat Cyberpunk 2077 ,joka julkaistiin 10.joulukuuta, The last of us part 2 joka julkaistiin 19.kesäkuuta, Animal crossing: New horizons joka julkastiin 20.maaliskuuta, Final Fantasy VII remake joka julkaistiin 2.maaliskuuta ja Doom eternal joka julkaistiin 19.maaliskuuta. Minulla pelatuimpia pelejä vuonna 2020 olivat F1 2020, Among us, Nascar Heat 3, My Summer Car ja Mars Horizon. Kaikkein eniten tuli pelattua F1 2020 peliä. Vuonna 2020 tuli ostettua muutama peli nimittäin F1 2020, Mars Horizon, The Hunter: Call of the wild ja kaikki Flatout pelit. 


Siinä oli tämän vuoden ensimmäinen postaus toivottavasti tykkäsitte. Sitten hieman blogi asiaa, nimittäin ensiksi ajattelin kertoa jo tässä sen, että pidän tänä vuonna loman samaan aikaan kuin viime vuonnakin eli heinäkuussa, toki laitan siitä infon sitten myös siihen kesäkuu postaukseen. Ja toiseksi Ensi kuusta alkaen blogissani alkaa joka toinen kuukausi ilmestyvä sarja, mutta en kuitenkaa kerro että mikä. Tuo sarja kestää helmikuusta aina lokakuuhun asti, sen sarjan aiheen näette sitten helmikuussa kun tuon sarjan ensimmäinen postaus pamahtaa tänne blogiin. Palataan jälleen seuraavien postauskien parissa se on tällä kertaa heippaa!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti